Πως να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την airtickets

Πως να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την airtickets

Η airtickets είναι το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα με τις καλύτερες υπηρεσίες όσον αφορά τα ταξιδιωτικά τουριστικά πακέτα και φυσικά τις κρατήσεις για αεροπορικά εισητήρια. Από το 2000 εως τώρα, επενδύει στρατηγικά στα νέα μέσα, στο διαδίκτυο και στις καινοτόμες εφαρμογές κι αυτό την έχει φέρει σε θέση ισχύος έναντι των ανταγωνιστών. Το βασικότερο προτέρημα όμως είναι οι χαμηλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια – αυτό που είναι και το νο1 κριτήριο για τους πελάτες – ταξιδιώτες!

Πως γίνονται οι κρατήσεις μέσα από την airtickets;

Η όλη διαδικασία της κράτησης αεροπορικών μέσα από την airtickets γίνεται πολύ εύκολα. Κατ’αρχήν, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets για αεροπορικά εισιτήρια εδώ. Αφού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, θα δείτε μια φόρμα αναζήτησης για τα αεροπορικά. Εκεί συμπληρώνετε τη πόλη αναχώρησης, τη πόλη προορισμού, τις ημερομηνίες του ταξιδιού, εαν θα είναι με επιστροφή καθώς και πόσοι και τι επιβάτες θα ταξιδέψουν(ενήλικες,παιδιά,βρέφη).

Αμέσως το σύστημα κρατήσεων της airtickets θα σας εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες πτήσεις για τον προορισμό σας. Μπορεί να δείτε δεκάδες πτήσεις ακόμα και με αρκετές στάσεις – το σύστημα είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να σας δείχνει όλες τις επιλογές και εσείς να διαλέγετε αυτή που επιθυμείτε και ταιριάζει στο δικό σας πρόγραμμα.

Αφού δείτε τα δρομολόγια καθώς και τις τιμές για τα αεροπορικά εισιτήρια της airtickets, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο και να δείτε περισσότερες πληροφορίες όπως: ώρα αναχώρησης, αριθμός πτήσης, τύπος αεροπλάνο,κ.α. Εκεί, μπορείτε και να προχωρήσετε στη κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κράτηση εισιτηρίων

Μόλις πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί για τη κράτηση των αεροπορικών, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας καθώς και τα ονόματα όλων των επιβατών. Επίσης εαν είστε κάτοχος κάρτας μιλίων – όπως της aegean miles & Bonus θα εισάγετε εκεί το μοναδικό σας κωδικό.

Πληρωμή αεροπορικών

Αμέσως μόλις κάνετε τη κράτηση θα χρειαστεί να πληρώσετε τα εισιτήριά σας. Τα αεροπορικά airtickets είναι δεσμευμένα για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να κάνετε τη πληρωμή. Η πληρωμή στην airtickets μπορεί να γίνει είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό. Εαν βιάζεστε και οι θέσεις λιγοστεύουν, το καλύτερο είναι να πληρώσετε μέσω κάρτας καθώς η διαδικασία είναι άμεση!

Μετά την κράτηση

Αφού ολοκληρώσατε με επιτυχία την κράτηση των αεροπορικών(wikipedia: airline ticket) καθώς και τη πληρωμή, θα λάβατε στο email σας όλα τα στοιχεία της κράτησης όπως αριθμός εισιτηρίου, email από την αεροπορική, διαδικασίες check in,κ.α. Το καλύτερο για εσάς, ειδικά εαν δεν έχετε να παραδώσετε βαλίτσα, είναι να κάνετε check in διαδικτυακά, μέσω ίντερνετ ή μέσω εφαρμογής στο κινητό(πάλι χρειάζεται να έχετε ίντερνετ είτε μέσω wifi ή μέσω δεδομένων κινητής). Αμέσως μετά το check in θα λάβετε το boarding pass που είναι στην ουσία το εισιτήριό που θα δείξετε πριν την επιβίβασή σας. Μπορείτε να έχετε το boarding pass είτε εκτυπωμένο σε χαρτί είτε στο κινητό σας(εαν υποστηρίζεται από το smartphone σας)

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα πριν το ταξίδι σας. Εντός Ε.Ε. απαιτείται θεωρημένη ταυτότητα με τα στοιχεία σας να αναγράφονται στα Λατινικά(καινούργιου τύπου ταυτότητες). Εαν ταξιδεύετε εκτός Ε.Ε. θα πρέπει να έχετε διαβατήριο σε ισχύ. Σημειώστε ότι σε μερικούς προορισμούς απαιτείται το διαβατήριο να έχει ελάχιστη ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από τη στιγμή που θα φτάσετε στο προορισμό σας!

Προσέλευση στο αεροδρόμιο

Εαν ταξιδεύετε εντός Ελλάδας και δεν έχετε να παραδώσετε αποσκευή, καλό είναι να έρθετε στο αεροδρόμιο εντός 1,5 ώρας πριν την αναχώρησή σας. Το καλοκαίρι και σε περιόδους υψηλής κίνησης καλό είναι 2 ώρες πριν να είστε εκεί!

Εαν ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή έχετε να παραδώσετε βαλίτσα, το προτιμότερο θα ήταν να βρίσκεστε 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση του αεροπλάνου.

Επιτρεπόμενο όριο χειραποσκευών

Συνήθως στις περισσότερες εταιρείες επιτρέπετε δωρεάν μια αποσκευή(χειραποσκευή) που την έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο. Οι διαστάσεις από την Ε.Ε. είναι εως 56χ45χ25 εκατοστά. Εαν πάρετε μαζί σας κανονική αποσκευή που θα την παραδώσετε στα γκισέ του check in, τότε το όριο είναι 20 ή 15 κιλά – ανάλογα την εταιρεία και τον ναύλο που έχετε πληρώσει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ενήμεροι για τους όρους της εταιρείας που έχετε επιλέξει.

Λάβετε υπόψιν ότι δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε υγρά αντικείμενα μεγαλύτερα των 100ml στη χειραποσκευή σας και σύνολο εως 1lt!

Εναλλακτική ιστοσελίδα για αεροπορικά εισιτήρια

Εαν θέλετε να έχετε περισσότερες από μια ιστοσελίδα για να κάνετε έρευνα για αεροπορικά εισητήρια, τότε μπορείτε να δείτε και την ιστοσελίδα https://www.travelo.gr όπου προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια απ’όλες τις αεροπορικές εταιρείες.

Διαφήμιση airtickets – Ο κόσμος είναι εκεί έξω!

Τρίποντο Σπανούλη

Δείτε το τρίποντο του Σπανούλη (ένα από τα πλέον καθοριστικά) που βοήθησαν ώστε να φτάσει ο Ολυμπιακός στην μεγάλη νίκη (77-72) και στο 2-1 επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς!

Βίντεο

Το 2ο χειρότερο εστιατόριο στην Αμερική!

Δείτε ένα βίντεο από επίσκεψη στο 2ο χειρότερο εστιατόριο στην Αμερική!

Βίντεο

Σίγουρα δεν θα είχε τίποτα απ’όλα αυτά τα είδη που αναφέρονται σ’αυτό το άρθρο ή – ακόμα κι αν τα είχε – θα ήταν μέσα στην βρώμα!…

Καθάρισμα παγωτομηχανής FrozenBAR

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως γίνεται ο καθαρισμός της παγωτομηχανής FrozenBAR καθώς και η λειτουργία της παγωτομηχανής!

 

Frozen yogurt ingredients

frozen_yogurt_pic1Frozen yogurt ingredients

Frozen yogurt has a definite, tangy flavour from that of ice cream. While both ice cream and frozen yogurt are milk products, the later of both has a distinctive flavor due to civilizations that yogurt includes.

Frozen yogurt and snow cream are created in quite similar way with lots of the same elements. The primary difference, aside from the yogurt culture put into frozen yogurt, is the actual fact that it requires water and air. Put into the mix, air creates volume. Drinking water is put into help the yogurt achieve a good status partly. Frozen yogurt is never frozen; rather it includes glaciers crystals simply.

Again, like ice cream, the largest element of frozen yogurt is dairy. The difference between your two is based on the quantity of Milk fat. Dairy excessive fat lends a wealthy taste to both and is where in fact the “creamy” texture will come in that can be played. In frozen yogurt, dairy solids not system.drawing.bitmap constitute a good part of it.

While sugar is generally the sweetener, other sweeteners are mixed sometimes. That is an important ingredient in the frozen yogurt. It not only increases its sweetness, butt to the physical body of the frozen yogurt as well. Sometimes eggs are being used to boost the texture as well.

For a even consistency, manufacturers use different kinds of vegetable and animal gelatins. That is especially important where temperatures can transform and make the texture coarser. The stabilizers lessen the quantity of help and crystallization prevent melting. Emulsifiers are also used to help blend liquids that normally wouldn’t normally go together. These are typically essential fatty acids and besides altering the texture, they add firmness to the yogurt as well.

Finally, additional flavours are added as are fruits, spices and nuts. This add not only great flavor, but lead to a wide variety of options when purchasing.

Πως να φτιάξετε σπιτικό frozen yogurt στο σπίτι σας, εύκολα και γρήγορα!(video)

7 χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε σε μια εταιρεία web hosting

web-hosting7 χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε σε μια εταιρεία web hosting

Με τόσες πολλές εταιρείες διαθέσιμες ίσως είναι λίγο δύσκολο να κάνετε μια καλή επιλογή όσον αφορά την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Αν ψάχνετε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο ίντερνετ, τότε θα χρειαστείτε μια καλή και αξιόπιστη εταιρεία web hosting. Παρακάτω αναφέρονται 7 χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναζητήσετε στον provider σας

Website builder – κατασκευαστής ιστοσελίδων

Ο πάροχός σας θα πρέπει να σας παρέχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία και προγράμματα ώστε να δημιουργήσετε μια καλή ιστοσελίδα δίχως έξτρα κόστος. Είναι πολύ εύκολο πλέον με τα διαθέσιμα εργαλεία να φτιάξετε μια ιστοσελίδα χωρίς να προσλάβετε κάποιον web designer. Όλα αυτά αρκεί το πακέτο web hosting και ο πάροχός που επιλέξατε να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Πίνακας ελέγχου – control panel

Οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας, παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου με γραφικά όπου μπορείτε να κάνετε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας. Μέσα από το control panel ελέγχετε τα emails σας, τα domains, τα στατιστικά,κ.ο.κ.
Όλα αυτά με απλά γραφικά εικονίδια δίχως εξιδεικευμένες εντελές.

Στατιστικά ιστοσελίδας

Όσο και να επιλέγετε το google analytics για τα στατιστικά σας, τα στατιστικά που προσφέρονται με βάση τον κάθε σερβερ θα είναι πάντα ακόμα μια ευέλικτη λύση για εσάς! Ρωτήστε εαν η εταιρεία-πάροχος, σας δίνει πρόσβαση στα στατιστικά της ιστοσελίδας σας!

Υποστήριξη php

Είναι σχετικά σπάνιο κάποιος web hosting πάροχος να μην υποστηρίζει php. Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φθηνά πακέτα φιλοξενίας. Έτσι διευκρινήστε ότι η εταιρεία υποστηρίζει δυναμικές ιστοσελίδες php.

Υποστήριξη mysql

Όπως και την php, έτσι και η mysql πρέπει να υποστηρίζεται από τον πάροχό σας. Η mysql είναι βάση δεδομένων όπου χρησιμοποιείται από τα δημοφιλέστερα προγράμματα όπως wordpress,joomla,κ.ο.κ. Χωρίς υποστήριξη mysql δεν θα έχετε πρόσβαση σε δυναμικά προγράμματα παρά μόνο σε στατικές ιστοσελίδες .html

Δωρεάν έξτρα

Πολλές εταιρείες για να δελεάσουν τους πελάτες τους προσφέρουν διάφορα έξτρα, πέρα από το κομμάτι του web hosting. Π.χ. είναι αρκετά συνήθες να προσφέρονται κουπόνια διαφήμισης τόσο στο google adwords όσο και στις διαφημίσεις του facebook. Εκμεταλευτείτε αυτά τα κουπόνια και οργανώστε μια δωρεάν διαφημιστική καμπάνια για την εταιρεία σας!

Τεχνική υποστήριξη

Σε όσα καλά μηχανήματα και να γίνεται η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, σίγουρα κάποια στιγμή κάποιο πρόβλημα θα παρουσιαστεί – μικρό ή μεγάλο. Επιπλέον κι εσείς μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια ή συμβουλές πάνω στο τεχνικό κομμάτι της ιστοσελίδας σας. Επιλέγοντς μια εταιρεία που παρέχει 24ωρη υποστήριξη στο κομμάτι του web hosting είστε σίγουροι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή χρειαστείτε έναν τεχνικό, θα τον βρείτε διαθέσιμο!

 

Τι σας προτείνουμε

Εαν θέλετε κάποιον πάροχο από Ελλάδα ώστε να λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τηλεφωνική αλλά και μέσω email υποστήριξη, τότε σας προτείνουμε την εταιρεία tophost . Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εταιρείες web hosting στην Ελλάδα!

Πως να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία web hosting για την ιστοσελίδα σας – video

Εξοπλισμός εστίασης για εστιατόριο

Εξοπλισμός εστίασης για εστιατόριο

Ένας τύπος καταστήματος που είναι πολύ δημοφιλής στις μέρες μας είναι τα εστιατόριο.Σ’αυτά περιλαμβάνουμε όλους τους διάφορους τύπους όπως μεζεδοπωλεία,τσιπουράδικο, παραδοσιακά καφενεία,κτλ που ανοίγουν κατά δεκάδες σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.
Εαν έχετε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επιχείρησής σας, τότε θα γνωρίζετε ήδη τον εξοπλισμό εστίασης που θα χρειαστείτε για να κάνετε πετυχημένη τη σκέψη σας. Προφανώς και οι ανάγκες σε εξοπλισμό είναι αντιπροσωπευτικές του τύπου του εστιατορίου που φτιάχνεται αλλά και του μενού που θα σερβίρεται. Μερικά από τα κύρια κομμάτια του εξοπλισμού εστίασης που θα χρειαστείτε είναι:

Επαγγελματικά ψυγεία: Ότι τύπο καταστήματος εστίασης και να κάνετε, τα επαγγελματικά ψυγεία είναι αναγκαία. Τα προϊόντα που θα τοποθετηθούν εδώ ποικίλουν. Κρασιά, αναψυκτικά, ροφήματα έτοιμα. Επίσης τα επαγγελματικά ψυγεία χρησιμοποιούνται και για την τοποθέτηση των υλικών και των μιγμάτων προετοιμασίας.

Επαγγελματικοί φούρνοι: Τα εστιατόρια και γενικά τα φαγάδικα χρειάζονται γρήγορους επαγγελματικούς φούρνους όπου η παραγωγή θα βγαίνει άμεσα με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος. Ανάλογα με τον τύπο του καταστήματος θα αγοράσετε και τον αντίστοιχο φούρνο. Υπάρχουν διάφοροι φούρνοι όπως κυκλοθερμικοί, με αέρα,μικροκυμάτων, ειδικοί φούρνοι πίτσας,κτλ.
Φροντίστε να έχετε ένα καλό σύστημα εξαερισμού για τις ανάγκες του καταστήματός σας.

Εξοπλισμός μπαρ: Ο εξοπλισμός εστίασης για ένα εστιατόριο που θα λειτουργεί και ως μπαρ και άρα θα φιλοξενεί όλα τα στάδια της διασκέδασης, πρέπει να μελετηθεί εξ’αρχής. Το μπαρ θα πρέπει να είναι η φυσική συνέχεια του εστιατορίου και της κουζίνας. Θα πρέπει να κυμαίνεται στους ίδιους τόνους μεν, με το δικό του ύφος όμως. Φροντίστε για καινοτόμα και ωραία δοχεία, ποτήρια,κτλ.

Παγομηχανές: Σίγουρα θα έχετε μεγάλη κατανάλωση σε παγάκια τόσο στο εστιατόριο όσο και στο κομμάτι του μπαρ εαν τελικά το επιχειρήσετε μαζί. Η παγομηχανή σας συμφέρει πολύ περισσότερο από το να αγοράζετε έτοιμο πάγο από τους διανομείς. Έχοντας το δικό σας πάγο κανονίζετε την παραγωγή ανάλογα με την ζήτηση. Οι παγομηχανές βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη – θα κάνετε την αγορά σας ανάλογα με την παραγωγή που επιθυμείτε.

Πλυντήριο πιάτων και ποτηριών: Τα επαγγελματικά πλυντήρια είναι απαραίτητα καθώς είναι κατάλληλα ώστε να πλένουν μια μεγάλη βάσκα με άπλυτα πιάτα και ποτήρια σε λιγότερο από 2 λεπτά. Έτσι η λάντζα έχει αισθητά λιγότερη δουλειά και μπορεί να αφοσιωθεί σε άλλες εργασίες. Τόσο τα κοινά ποτήρια όσο και τα πιάτα μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο. Τα μεγάλα δοχεία ασφαλώς και θα πρέπει να πλυθούν στο χέρι.

Παγωτομηχανές: Οι παγωτομηχανές είναι το must για όλα τα καταστήματα εστίασης. Είναι ένα εύκολο προϊόν με τεράστιο περιθώριο κέρδους. Μπορείτε να πουλάτε παγωτό τόσο στους πελάτες σας όσο και στους περαστικούς. Ειδικά δε εαν έχετε ένα καλό κεντρικό σημείο μη το σκέφτεστε καθόλου.

Αυτός είναι επιγραμματικά και πολύ περιληπτικά ο εξοπλισμός εστίασης για ένα μπαρ – εστιατόριο όσον αφορά τα “χοντρά” – μεγάλα – μηχανήματα. Το καλύτερο για εσάς θα ήταν να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που έχει εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο ώστε να σας κατευθύνει καλύτερα ανάλογα τις ανάγκες σας και το διαθέσιμο χώρο αλλά και budget.

Εαν τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε παγωτομηχανή, μελετήστε το παρακάτω βίντεο όπου περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο καθαρισμού και τις βασικές λειτουργίες μιας παγωτομηχανής!

Πως να βρείτε φθηνά παιδικά ρούχα

Πως να βρείτε φθηνά παιδικά ρούχα

Η εμπειρία της αγοράς παιδικών ρούχων είναι μια εξαιρετική στιγμή για πολλούς γονείς. Στις μέρες μας μπορείτε να βρείτε καταπληκτικά παιδικά ρούχα για τα μωράκια σας, σε πολύ καλές τιμές. Ακόμα όμως κι αν ακούγεται ιδιαίτερα απλό, είναι πραγματικά δύσκολο να πετύχετε τις καλύτερες τιμές, στην καλύτερη ποιότητα. Έτσι συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το που θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ρούχα για μωρά.

Online αγορές

Φυσικά στην πρώτη μας θέση βρίσκονται τα ηλεκτρονικά καταστήματα με παιδικά ρούχα, όπως το Ελληνικό Paidika-Rouxa.gr. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψωνίζουν πλέον online – το ίντερνετ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τις αγορές σας. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φθηνά ρούχα υψηλής ποιότητας. Από πιτζάμες και παντοφλάκια μέχρι κορδέλες και αξεσουάρ.
Στις online αγορές είναι σημαντικό να έχετε το χρόνο σας ώστε να προβείτε στην αναγκαία σύγκριση τιμών μεταξύ των ιστοσελίδων. Μην διστάσετε να αγοράζετε μεταχειρισμένα ρούχα εαν είναι -αρκετά- φθηνότερα από τα καινούργια. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα αποκτήσετε και περισσότερα ρούχα για το μωράκι σας. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά, έτσι τα παιδικά ρούχα που τώρα είναι στο μέγεθός τους, σε 3 μήνες θα είναι μικρά. Εξοικονομήστε χρήματα μέσα από μεταχειρισμένα ρούχα ή ρούχα 2ης ευκαιρίας.

Πώληση από αποθήκες

Εαν έχετε στην γειτονιά σας ή στην περιοχή σας κάποια αποθήκη με παιδικά ρούχα, τότε επισκευτείτε αμέσως! Αυτός είναι σίγουρα ο πιο ασφαλής και σίγουρος τρόπος ώστε να αποκτήσετε οικονομικά ρούχα αλλά και υψηλή ποιότητα καθώς θα μπορέσετε να ελέγξετε επί τόπου την ποιότητα των ρούχων! Εαν δεν έχετε κάποια αποθήκη που πουλάει απευθείας σε γονείς, ίσως θα ήταν μια καλή επιχειρηματική ιδέα για να την ξεκινήσετε εσείς!

Μεγάλα καταστήματα και περίοδος εκπτώσεων

Πέρα από τους καταναλωτές που ψάχνουν την καλύτερη ευκαιρία, και τα καταστήματα αναζητούν την καλύτερη περίοδο ώστε να προσφέρουν τα είδη τους σε προσφορές και να τα κάνουν προσιτά για όλους. Τα μεγάλα πολυκαταστήματα με παιδικά ρούχα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις ειδικά κατά την επίσημη περίοδο εκπτώσεων. Γνωρίζουν κι αυτοί πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας η αγορά των ρούχων – πόσο μάλλον των παιδικών που χρειάζονται καινούργια ανά μερικούς μήνες-.

Ανταλλαγή είδων

Εαν τα ρούχα του μωρού σας είναι πλέον μικρά, μπορείτε να βρείτε γονείς που να θέλουν να ανταλλάξουν τα δικά τους, με τα δικά σας. Έτσι μπορείτε να διοργανώσετε μια ημέρα ανταλλαγής όπου γονείς μεταξύ τους θα βλέπουνε και θα ανταλλάσουν ρούχα χωρίς οικονομικό όφελος.

Εποχιακά ρούχα σε αντίθετη εποχή

Τα εποχιακά ρούχα είναι ενδύματα για μια μικρή εποχή και διάρκεια του χρόνου. Π.χ. υπάρχουν ανοιξιάτικα ρούχα που όμως δεν μπορούν να φορεθούν τον χειμώνα ή το καλοκαίρι. Έτσι εαν θέλετε να αγοράσετε παιδικά ρούχα κατάλληλα για κάθε εποχή, δοκιμάστε να αγοράσετε τα ρούχα σε διαφορετική εποχή. Π.χ. εαν ενδιαφέρεστε για καλοκαιρινά ρούχα, δοκιμάστε να τα αγοράσετε τον χειμώνα ή το φθινόπωρο. Μόλις έχει τελειώσει η εποχή τους, σίγουρα θα βρείτε κάποια μεγάλη προσφορά που μπορεί να αγγίζει ακόμα και το 70%!

Και επειδή θα πρέπει τα παιδιά σας να τα μαθαίνετε από μικρά να είναι προσεχτικά, δείξτε τους το παρακάτω βίντεο για το πως να διπλώνουν τα ρούχα τους!